Hungarian Slovak

Wuxal Cink 10 Liter

Termék szerkesztése
Nyomtatás
Nagy töménységű levéltrágya a cinkhiányos tünetek megelőzésére és kezelésére.
Leírás

Kultúra

Felhasználási javaslat

Dózis

Alma

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Birs

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Cirok

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Csemegekukorica

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Cseresznye

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Hibridkukorica

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Köles

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Körte

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Kukorica

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Lencse

Cink-hiány megelőzése

2-3 l/ha

Meggy

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Mohar

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Naspolya

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Olajtök

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Szárazbab

Cink-hiány megelőzése

2-3 l/ha

Szárazborsó

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Szilva

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Szója

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

Zöldbab

Cink-hiány megelőzése

2-3 l/ha

Zöldborsó

Cink-hiány megelőzése

2 l/ha

 

Javasolt technológia

 Alkalmazási területek

Minden szántóföldi kertészeti és gyümölcs kultúrában, főként a nagy levélfelületet képző kultúrák esetében (pl. kukorica, gyümölcsök, kalászosok), amelyekben az intenzív enzimképzéshez és -működéshez nélkülözhetetlen elem a cink. A kiegyensúlyozott nitrogén és cink kombináció elősegíti a növények nitrogén-anyagcseréjének normál működését, ezzel biztosítva az optimális hajtásnövekedést.

Felhasználás és dózisok

Kukorica (csemege-, áru- és hibrid): 1–2×2l/ha, 4–8 leveles stádiumban.

Almástermésűek: 1–2 l/ha a virágzás előtt, és 2 l/ha őszi feltöltésre

Csonthéjasokban: A kezelést a virágzás után javasolt megkezdeni, 1–2×1,0–2,0 l/ha dózisban.

Kalászosokban: A 3–4 leveles állapottól a zászlóslevél megjelenéséig 1–2 l/ha-os dózisban.

Hüvelyesek (szója, bab): Virágzás előtt, 2×2 l/ha dózisban javasolt kijuttatni.

 

Javasolt kombinációk, keverhetőség

Növényvédő szerekkel keverhető.

 

Forrás: www.kwizda.hu

Biztonsági adatlap