Engedélyezett kultúrák
Kultúra |
Károsító |
Dózis |
Évi |
szőlő |
orbánc, peronoszpóra |
3,5-4,5 kg/ha |
21 |
őszibarack |
baktériumos és gombás eredetű ágelhalások, levélfodrosodás, levéllyukacsosodás |
4 kg/ha |
21 |
cseresznye, kajszibarack, meggy, szilva |
apiognomóniás levélfoltosság, baktériumos betegség, levéllyukacsosodás, monília, vörösfoltosság |
4 kg/ha |
21 |
málna |
vesszőbetegségek |
3-4 kg/ha |
21 |
almatermésűek |
baktériumos ágelhalás, gombabetegségek, tűzelhalás |
4 kg/ha |
30 |
héjas gyümölcsűek |
baktériumos, gombás eredetű betegségek (kivéve lisztharmat) |
4 kg/ha |
21 |
burgonya |
alternáriás levélfoltosság, burgonyavész |
3-4 kg/ha |
21 |
cukorrépa |
cerkospóra, ramulális levélfoltosság |
3-4 kg/ha |
21 |
paprika, paradicsom |
alternária, baktériumos betegség, fenésedés, fitoftóra, gombabetegségek (kivéve lisztharmat), peronoszpóra, rozsda |
3-4 kg/ha |
7 |
paprika |
alternária, baktériumos, gombás eredetű betegségek (kivéve lisztharmat), fenésedés, fitoftóra, peronoszpóra, rozsda |
3-4 kg/ha |
5 |
paradicsom |
alternária, baktériumos, gombás eredetű betegségek (kivéve lisztharmat), fenésedés, fitoftóra, peronoszpóra, rozsda |
3-4 kg/ha |
5 |
borsó, hagyma, kabakosok, zöldbab |
alternária, baktériumos, gombás eredetű betegségek (kivéve lisztharmat), fenésedés, fitoftóra, peronoszpóra, rozsda |
3-4 kg/ha |
21 |
Forrás: www.kwizda.hu